Përbërësit
- 1 sallatë jeshile e mesme
- 1 vazo e vogël majonezë
- 1 1/2 lugë supe salcë domate e ëmbël ketchup
- 1 lugë e kafes mustardë
- 200 gr kosë i kulluar
- Pak kripë
- 3 vezë të ziera shumë
- 250-300 gr sallam pariza i prerë hollë
- 200-300 gr djathë kaseri i prerë hollë
- 1 kastravec
- 2-3 domate të mesme
- Lajmë domatet sallatën jeshile pastrojmë kastravecin. I presim dhe i vendosim në një pjatë sallate të madhe.
- Me pas presim në kubik sallamin, djathin,presim vezët dhe i shtojmë në sallatë.
- Përgatisim kosin me salcën e ëmbël, mustardën dhe gjysmën e majonezës.
- Hedhim përsipër dhe trazojmë, shtojmë dhe majonezën tjetër përsipër.
- Zbukurojmë sallatën me thelpinj arre.
0 σχόλια